Skip to content
Kezdőlap » A Montreáli közösségek karácsonya

A Montreáli közösségek karácsonya

Egyik ünnep sem a tízfogásos vacsorától, vagy a csillogóra suvickolt lakástól lesz az igazi, hanem csakis az egymásra szánt időtől, figyelemtől, a közös élményektől!
A Montreáli közösségek karácsonyaA Montreáli közösségek karácsonyaBokréta néptáncegyüttes
A Montreáli Magyar Cserkészcsapatok, mint minden évben idén is meglátogatták, és ünnepi műsorral is készültek a Foyer Hongrois Magyar Otthonban élő időseknek. A műsor után a cserkészcsapatok közös éneklésre invitáltak mindenkit. Zengett a Magyar Otthon a karácsonyi daloktól.
A Montreáli Magyar Iskola diákjai, és tanárai is a hagyományokat megőrizve nagy örömmel készültek a karácsonyi ünnepségre. Elhangzottak karácsonyi versek, és sok mindenki által ismert karácsonyi dallamok is felcsendültek.

Ha karácsony, akkor ünnepi műsor, ha ünnepi műsor akkor táncház. Családias körülmények között ünnepelték együtt a karácsonyt a Bokréta Táncegyüttes tagjai is. Lezárult a félév. Ilyenkor a táncosok röviden bemutatják mit is tanultak az első félévben. Ez így is történt. A rövid bemutató, és a falatozás után pedig kezdetét vette a táncház, ahol a táncosok a közönség tagjait is várták a táncparkettre, hogy együtt vegyenek részt egy jó hangulatú este lezárásában.
öröm volt együtt ünnepelni!

Borgula Benedetta
KCSP ösztöndíjas