Skip to content
Kezdőlap » Trianon 103 – túrázzunk együtt az összetartozás jegyében!

Trianon 103 – túrázzunk együtt az összetartozás jegyében!

Trianon 103-ik évfordulóján ismét túrázásra szólitjuk fel a kanadai magyarokat!  kanadai magyar szervezeteket, iskolákat, cserkész csapatokat figyelem!  Túrázzunk együtt, hogy ezzel a megpróbáltatással  emlékezzünk Trianon 103-ik évfordulójára.

Immáron harmadik éve szólítunk fel benneteket  Trianon évfordulóján, hogy tartsatok velünk és ha fizikailag messze is egymástól, de lélekben összefogva  10.3 km megtételével emlékezzünk Trianon 103-ik évfordulójára.

Kérjük, hogy a túrát, mint azt az előző években is,  május bármelyik hétvégéjén, június 10-11-i hétvégéig bezárólag bonyolítsátok le és küldjetek az eseményről fotókat, hogy a különböző helyszínekről egy montázsban számolhassunk be, ezzel is erősítve a kanadai magyar összefogást.

A túrára vigyetek magatokkal magyar zászlókat, öltözzetek magyar színekbe és így örökítsétek meg a túrázás helyét, Kanada legszebb természeti kincseit, egy-egy mezőt, erdőt, folyót, tavat  mobil telefonnal. Túrázhattok gyalog, kerékpárral, kajakkal, kenuval, lóháton. Törekedjetek arra, hogy  a fényképekről tükröződjön a kanadai magyar összetartozás és Kanada páratlan természeti szépsége.

Kérjük, hogy a fényképeket a diaszporakanadaielnok@gmail.com email címre küldjétek!

Jó túrázást kívánunk!