Skip to content
Kezdőlap » Nagysikerű megbeszélést tartottunk a kanadai magyar szervezeti, egyházi és iskolai vezetőkkel és vendégünkkel, Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkárral.

Nagysikerű megbeszélést tartottunk a kanadai magyar szervezeti, egyházi és iskolai vezetőkkel és vendégünkkel, Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkárral.

Nagysikerū megbeszélést tartottunk ma a kanadai magyar szervezeti, egyházi és iskolai vezetőkkel és vendégünkkel, Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkárral az eddigi eredményekről és a 2021 évi tervekről. A barátságos hangulatú beszélgetésen több, mint negyven vezető tájékozódhatott a Miniszterelnökség aktuális nemzetpolitikai kérdéseiről. Köszönjük Államtitkár Úrnak, hogy elfoglaltsága mellett talált időt arra, hogy a kanadai diaszpóra magyarsága is érezhesse a törődést és az odafigyelést az eddigi eredményekről és a 2021 évi tervekről. A barátságos hangulatú beszélgetésen több, mint negyven vezető tájékozódhatott a Miniszterelnökség aktuális nemzetpolitikai kérdéseiről.

Köszönjük Államtitkár Úrnak, hogy elfoglaltsága mellett talált időt arra, hogy a kanadai diaszpóra magyarsága is érezhesse a törődést és az odafigyelést.