Pataky Attila szívesen jön Vancouverbe, mert feltölti energiával a lelkes közönség szeretete

Zsúfolásig megtelt a Magyar Ház Vancouverben, hiszen az EDDA együttes örökzöld slágerei egyaránt sokat jelentenek minden hazafinak, korra és nemre való tekintet nélkül. Öröm volt látni, hogy a különböző generációk önfeledten, teljesen átszellemülve együtt énekeltek Pataky Attilával, aki ezúttal is olyan hangulatú koncertet adott, amelyre még sokáig emlékezni fognak a jelenlévők.

pataky

Pataky Attila idén egy hat állomásos turné keretében látogatta sorra a kanadai városokat. Torontó, Hamilton, Cambridge, Edmonton, Calgary után zárásképpen Vancouverben is felejthetetlen bulival zárta az „Álmodtam egy világot magamnak” elnevezésű koncertsorozatot. A bulit olyan hatalmas érdeklődést övezte, hogy rekordszámú fogyasztásról számoltak be a bárban dolgozók, a hangulat pedig hamar a tetőfokára hágott. Megható volt, ahogy a fiatalabbak, az idősebb rajongókkal együtt énekelték a legnépszerűbb dalokat. Természetesen felcsendült A hűtlen, az Éjjel érkezem, A kör című sláger is, a közönség pedig kívülről skandálta őket. Szemmel láthatóan Pataky Attila is nagyon jól érezte magát, aki azt is elárulta, hogy mindig szívesen jön Vancouverbe, hiszen az ilyen lelkes közönség számára is inspirálóan hat és feltölti energiával az a szeretet és atmoszféra, amelyet itt tapasztal.

A népszerű énekes fellépése egyébként azért is volt rendhagyó, mert a koncert ezúttal egy közönségtalálkozóval kezdődött. Többek között az Edda korszakból hallhattunk történeteket, melyek Attila tolmácsolásában hiteles belátást engedtek a legendás zenekar nem mindennapi életébe.

Az este folyamán debreceni kolbász és ízletes hot-dog csillapította az emberek éhségét, melyet a Magyar Ház konyháján készítettek el. Láthatóan óriási élményt adott a helyieknek a koncert, amely után a szintén Magyarországról érkezett DJ szolgáltatta a retro zenét. Attilának még maradt energiája dedikálni a magával hozott CD-ket, könyveket, aztán elbúcsúzott. Az este ezután hatalmas táncos buliba torkollott, amit napokig emlegettek még Vancouverben.

Szerző: Ábrahám Dolli és Éles Gergő